O‘ZBEKISTON KONFESSIYALARARO DINIY BAG‘RIKENGLIKNING TARIXIY TAJRIBASI. - Akramova Muhayyo Hoshimjon qizi; Mamatqulova Ruxshona Rustamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  globallashuv  sharoitida  dinning  o‘rni,  diniy bag‘rikenglik  va  konfessiyalararo  totuvlik  mamlakat  barqarorligini  ta’minlashning asosiy omili ekanligi ko’rsatib berilgan.