BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING ANALITIK VA IJODIY KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY-PEDAGOGIK ZARURATI. - Mo‘minova Gulhayo Turg‘unboy qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada,  zamonaviy  didaktik  yondashuvlar  asosida bo‘lajak  o‘qituvchilarning  analitik  va  ijodiy  ko‘nikmalarini  qanday  rivojlantirish mumkinligi  tahlil  qilinadi.  Maqola  didaktik  yondashuvlarning  turli  aspektlarini, o'qituvchilarning  pedagogik  metodlarini  va  bu  jarayonda  analitik  va  ijodiy ko'nikmalarni rivojlantirishda qo'llaniladigan metodlarni ko'rib chiqadi.