KORXONALARDA MHXSNI QOʻLLASH ISTIQBOLLARI - Sultonova Moxichexra (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Korxonalar  uchun  MHXSga  oʻtishning  dolzarbligi,  yillik hisobotlarni  tuzishda  yuzaga  keladigan  muammolar,  korxonalarda  anʼanaviy  tarzda amalga  oshirib  kelingan  hisob  tizimi  tubdan  qayta  koʻrib  chiqilishi  zarurligi taʼkidlangan.