BYUDJET TASHKILOTLARIDA DAVLAT MOLIYAVIY NAZORATNI TASHKIL ETISH - Joʻrayev Yoʻldosh Nurqobilovich (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada byudjet tashkilotlarining davlat moliyaviy nazoratini tashkil etish muammolari muhokama qilinadi. Moliyaviy nazoratning asosiy tushunchalari, turlari va shakllari ochib berilgan. Bundan tashqari, ushbu maqolada mavjud muammolar tahlil qilinib, mavjud tizimni isloh qilish yoʻllari belgilab olindi.