INSON FALSAFASI. ANTROPOLOGIYA - Sobirova Madina; Sobirova Madina (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  inson  falsafasi  va  antropologiya  o‘rtasidagi  uzviy  aloqalar o‘rganiladi.  Inson  mohiyati,  jamiyatdagi  o‘rni,  evolyutsion  taraqqiyoti  va madaniyatdagi  roli  falsafiy  va  antropologik  nuqtayi  nazardan  tahlil  qilinadi. Antropologiyaning zamonaviy yondashuvlari va inson falsafasining asosiy g‘oyalari o‘zaro taqqoslanadi.