TA’LIMDA INNOVATSIYALAR VA YOSH AVLODNING ULARGA MOSLASHUVI - Nazarova Nilufar Joʻrayevna; Zamonova Farangiz Qo’ldosh qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur ishda ta’lim tizimida amalga oshirilayotgan innovatsion yondashuvlar va ularning yosh avlodga ta’siri tahlil qilingan. Innovatsiyalarning ta’lim sifati  va  samaradorligini  oshirishdagi  roli,  shuningdek,  yoshlarning  yangi texnologiyalar va o‘quv metodlariga qanday moslashayotgani yoritib berilgan. Ishda zamonaviy o‘quv vositalari, raqamli platformalar, interaktiv metodlar hamda ularni ta’lim  jarayoniga  integratsiya  qilishning  afzalliklari  ko‘rsatib  o‘tilgan.  Shuningdek, yosh  avlodning  innovatsion  o‘zgarishlarga  nisbatan  qiziqishi,  tayyorgarligi  va moslashuv darajasi ilmiy asosda tahlil etilgan.