JAMIYATDA YOSHLARNI MA'NAVIY TARBIYALASHNING IJTIMOIY PEDAGOGIK ASPEKTLARI - Igamberdiyev Doniyor Saidxonovich; Abdushukurova Rohatoy Abdugani qizi; Abduhoshimova Gulzoda Muzaffarjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  yoshlarni  ma'naviy  tarbiyalashning  ijtimoiy-pedagogik  asoslari  yoritilgan.  Unda  jamiyatdagi  ma'naviy  qadriyatlarning  yoshlar ongini shakllantirishdagi roli, oilaning, ta'lim muassasalarining va ommaviy axborot vositalarining ta’siri tahlil qilinadi.  Shuningdek, zamonaviy  globallashuv sharoitida ma'naviy tarbiyaning dolzarbligi va unga oid muammolar ham ko‘rib chiqiladi.