METALLMAS MATERIALLAR VA ULARDAN TAYYORLANADIGAN DETALLARNI O‘RGANISH - Kambarova Manzuraxon Maripjanovna; Toʻxtaqulova Mavzunaxon Rustamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  metallmas  (polimer,  keramika,  kompozit  va boshqa)  materiallarning  turlari,  ularning  fizik-mexanik  xossalari,  sanoatdagi qo‘llanilish  sohasi  va  ulardan  tayyorlanadigan  detallarni  loyihalashda  e’tiborga olinadigan  omillar  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  ilg‘or  tadqiqotlar  asosida  metallmas materiallarning afzalliklari, kamchiliklari hamda texnologik xususiyatlari yoritilgan.