BOLALAR O'RTASIDAGI O'ZARO MUNOSABATLARNING BOLA RUHIYATIGA TA’SIRI - Nazarova Rohila Sayfullayevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Bolalar  psixologiyasida  o‘zaro  munosabatlar  mavzusi,  ta'lim jarayonining  muhim  jihatlaridan  biridir.  Bolalar  o'rtasidagi  o'zaro  munosabatlar, ularning rivojlanishi, bola ruhiyatiga ta’siri, ijtimoiy ko'nikmalari va hissiy intellekti uchun  muhim  ahamiyatga  ega.  Ushbu  maqolada  bolalar  o'rtasidagi  ijtimoiy munosabatlar,  ularning  o'zaro  ta'siri  va  ta'lim  jarayonidagi  roli,  shuningdek, o'qituvchilar va bolalar o'rtasidagi munosabatlar haqida ma'lumotlar berilgan.