MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA IJODKORLIKNI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - Kadirova Omadxon; Shavkatjonova Mohinur (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda ijodiy fikrlashni rivojlantirish yo‘llari,  ijodkorlikni  shakllantirishga  yordam  beruvchi  omillar  va  pedagogik yondashuvlar  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  bolalar  faoliyatida  o‘yin,  tasviriy  san’at, musiqiy mashg‘ulotlarning o‘rni yoritilgan.