O’QUVCHILARDA TEMPERAMENT SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK MASALALARI - Po'latova Ro'zigul Rajabboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola o‘quvchilarning xarakterini shakllantirishda oila va maktabning roli va ahamiyati haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.