ANDIJON TUMANIDA AGROSANOATNI BARQAROR RIVOJLANTIRISHDASUV TEJOVCHI TEXNOLOGIYALARNING ROLI - Xakimova Diloramxon Nugmandjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  suv  tejovchi  texnologiyalarni  agrosanoatga integratsiya  qilishning  ilmiy-nazariy  asoslari,  Andijon  tumani  misolida  ularning qo‘llanishi, monitoring tizimlari hamda iqtisodiy samaradorlikni oshirish yo‘llari tahlil qilinadi.