UMUMTAʼLIM MAKTABLARIDA XULQI OG‘IR OʻQUVCHILAR BILAN KORREKSION MASHGʻULOTLAR OLIB BORISHNING SAMARALI USULLARI - Bekmurodova Nargiza Qoryog'diyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim muassasalarida xulqi og’ishgan bolalar bilan psixolog faoliyati  juda  muhim  va  dolzarb  masalalardan  biri.  Ta’lim  muassasalarida  xulqi og’ishish  holatlari  hozirda  juda  ko’p  kuzatilmoqda  bu  maqolada  xulqi  og’ishgan bolalar bilan olib  borilayotgan korreksion  mashgʻulotlar haqida  kerakli va qiziqarli ma’lumotlar  mavjud.  Shuningdek  bu  maqolada  olimlarning  fikrlari  tadqiqotlari  joy olgan. Shuningdek xulosalar keltirib o‘tilgan.