OʻSMIRLARDA SHAXS SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK OMILLARI - Xamirxodjayeva Malika Djaferovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Maqolada o‘smir shaxsining shakllanishida maxsus sharoitlarni hisobga olish, har  bir  o‘smir  o‘quvchining  individual  psixologik  xususiyatlarini  ilmiy  asosda tushunish  hamda  individual  yondashuvning  psixologik  xususiyatlari  haqida  so‘z boradi.