MAKTAB O‘QUVCHILARIDA BILIM OLISHGA NISBATAN IJOBIY QARASHLARNI SHAKLLANTIRISH - Xidirova Bibisora Yuldashevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Maqolada o‘quvchilarning o‘quv faoliyatiga ijobiy motivatsiyani shaklllantirish asosida ta`lim yutuqlariga erishishning o‘ziga xos xususiyatlari ochib berilgan. Ta`lim jarayonida ta`lim motivlari haqida nazariy va amaliy fikrlar bildirilgan.