O‘QUVCHINI AN’ANAVIY XONANDALIKKA BO‘LGAN MUNOSABATINI TARBIYALASH METODIKASI - Fazliddinov Zokir (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  An’anaviy  xonandalik  boshqa  mutaxassisliklarga  qaraganda ancha  yosh,  o‘zining  yo‘l  yo‘riqlariga  hamda  kuylash,  ijro  etish  va  o‘rgatishning umumiy qonuniyatlariga egadir. Ushbu maqolada bolalarni yoshligidan xonandalikka tarbiyalash xaqida so‘z boradi.