MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGINING FAOLIYATI,AXLOQIY VA KASBIY TAMOYILLARI - Adilova Dilafruz Rustamjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  amaliyotchi  psixologlarning  shaxs  sifatida  egallashi  lozim bo‘lgan vazifalari va muataxassis sifatida jamiyat hayotidagi o‘rni muhokama qilingan. Shuningdek,  amaliyotchi  psixologlarning  axloqiy  va  kasbiy  tamoyillari  yoritib berilgan.