IJOD PSIXOLOGIYASI, PSIXOLOGIK TAFAKKUR TASNIFI VA IJODKORLIKNING TURLARI - Nematova Lobar Ramazonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Psixologik  tafakkur  bilan  insoniyatni  qanchalik  darajada yaratuvchi ekanligi, har bir sohada o'zgacha ijod yondashuvi borligi namoyon qilindi va bir nechta ijodkorlik mezonlari asosida yaqqol o'z aksini topdi.