ZO'RAVONLIKKA DUCH KELGAN O'QUVCHILARGA NISBATAN MAKTAB PSIXOLOGLARI TOMONIDAN PSIXOKORREKSION ISHLARNI TASHKIL ETISH - Eshbekova Sanobar Kabulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bolalarga nisbatan zo’ravonlik va bolalarga nisbatan shafqatsiz munosabatda  bo’lish  atamalari  ko’pincha  bir-birining  o’rnida  ishlatiladi.  Shunga qaramay,  ba’zi  tadqiqotchilar  bolalarga  nisbatan  shafqatsiz  munosabatda  bo’lish atamasini  beparvolik  ekspluatatsiya  va  odam  savdosini  o’z  ichiga  oluvchi  soyabon sifatida ko’rishadi. O’zbekistonda zo’ravonliklarni oldini olish bo’yicha ko’rilayotgan chora-tadbirlar haqida.