ZAMONAVIY AXLOQIY TARBIYANING YUTUQLARI VA KAMCHILIKLARI - Ravshanova Parizoda; Muhiddinova Maftuna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  zamonaviy  axloqiy  tarbiyaning  yutuqlari  va kamchiliklari  keng  tahlil  qilinadi.  Hozirgi  globallashuv  va  texnologik  rivojlanish sharoitida axloqiy tarbiyaning yangi shakllari paydo bo‘layotgan bo‘lsa-da, an’anaviy qadriyatlarning  zaiflashishi  kabi  muammolar  ham  mavjud.  Axloqiy  tarbiyaning zamonaviy  yondashuvlari,  ularning  jamiyatga  ta’siri  hamda  mavjud  kamchiliklarni bartaraf etish yo‘llari muhokama qilinadi.