TARIXIY OBIDALAR – O‘ZBEK XALQINING MILLIY BOYLIGI - Shamsiddinov Bahodir Mirzaxmad o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada tarixiy-madaniy boyliklar va ularga bo’lgan munosabat, ma'naviy  va  madaniy  merosdan  foydalanish,  ularni  asrab-avaylashga  bo’lgan munosabat, horijiy sayyohlarni jalb qilish muammolari yoritiladi.