MAKTABDA AMALIYOTCHI PSIXOLOGNING TUTGAN OʻRNI VA VAZIFALARI - Murodova Nozinaoy Mavlon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  umumiy  o’rta  ta’lim  muassasalaridagi psixologlarning o’rni, vazifasi, amalga oshiradigan ishlar yo’nalishi va o’qituvchi va o’quvchilarning  ruhiy  holatini  muvozanatlashtirishdagi  vazifalari  haqida fikrmulohazalar keltirib o’tilgan.