MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYALAR - Turdaliyeva Dilshoda Xolbek qizi; Yòldosheya Sojida Bahodir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada milliy va umuminsoniy qadriyatlar tushunchasi, ularning  jamiyat  hayotidagi  o‘rni,  yosh  avlod  tarbiyasidagi  ahamiyati  va  ular o‘rtasidagi uyg‘unlik masalalari yoritilgan. Shuningdek, oila, ta’lim muassasalari va jamiyatning qadriyatlarni shakllantirishdagi roli tahlil qilinadi.