JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA MILLIY GVARDIYA BO‘LINMALARI HAMDA ICHKI ISHLAR ORGANLARI O‘ZARO HAMKORLIGINING AYRIM JIHATLAR - Abduhakimov Choriyorbek Vohidjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA  Maqolada jamoat tartibini saqlash va xavfsizligini ta’minlashda milliy gvardiya bo’linmalari hamda ichki ishlar organlari o‘zaro hamkorligining huquqiy va tashkiliy asoslari ilmiy tahlil qilib, sohani nazariy va amaliy jihatdan   takomillashtirish bo‘yicha taklif  va  tavfsiyalar  berilgan.  Shuningdek,      ushbu  sohada  amalga      oshirilayotgan islohotlarning natijalari    ilmiy   tahlil   qilinib   uning   jamiyat     hayotida     tutgan             o‘rni bo‘yicha fikr va mulohazalar bildirib o‘tilgan.