TA'LIMDA AKT DAN FOYDALANISH. - Ruslan Jarilqaganov, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Axborot-kommunikatsiya  texnologiyalari    ta’lim  jarayonida muhim  o‘rin  tutadi  va  zamonaviy  ta’lim  tizimining  ajralmas  qismiga  aylangan. AKTning  ta’limda  qo‘llanilishi  o‘quv  jarayonini  samarali,  interaktiv  va  qiziqarli qilishga xizmat qiladi. Bu texnologiyalar o‘quvchilarga bilimlarni yanada oson va tez o‘zlashtirish imkonini beradi, shuningdek, o‘qituvchilarga darslarni yanada mazmunli va sifatli tashkil etishda yordam beradi. AKT ta’lim jarayonining turli bosqichlarida — boshlang‘ich ta’limdan tortib, oliy ta’limgacha keng qo‘llanilmoqda.