OʻQUVCHILARDA SHAXSNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Boboyeva Latofat Rajabovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqola  maktab  yoshidagi  bolalarda  shaxsni  shakllantirishning asosiy jihatlarini o’rganuvchi tadqiqot sharhi shaklida taqdim etilgan. Qadriyatlar va hissiy  munosabatlarning  birlamchi  shakllanishida  oilaning  rolidan  boshlab,  maqola maktab  ta’limining  ijtimoiy  ko’nikmalarga,  axloqiy  qadriyatlar  va  ijodiy  fikrlashni rivojlantirishga ta’siriga o’tadi.