QIPCHOQ LAHJASIDA OZIQ-OVQATGA XOSLANGAN SO’ZLARNING IRRODIATSIYASI - Farangiz Abdurahmonova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Surxondaryo  vohasining  qipchoq  lahjasida muloqot  qiladigan  aholi  vakillari  orasida  kulinariya  va  oziq-ovqatga  doir leksemalrning  irrodiatsiyasi  ko’rsatib  beriladi.  Binobarin,  ushbu  izoglassalarning leksik hamda areal lingvistik xususiyatlari dialektik jihatdan tahlil qilingan.