ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR VA TIL O’RTASIDAGI MUNOSABAT - Abdurahmonova Sarvinoz (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:    Ushbu  maqolada    til  hamda  kompyuterning  chambarchas aloqalari,  rivojlanib  borayotgan  soha  –  mashina  tarjimasi  haqida  so’z  boradi. Shuningdek, mashina tarjimasining yutuqlari va kamchiliklari mufassil yoritilgan.