“MIJOZLARNING BRENDGA SADOQATI VA UNI OSHIRISH USULLARI” - Muxtorxonova Xonzodabonu (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  mijozlarning  brendga  bo‘lgan  sadoqati tushunchasi, uning biznes rivojlanishidagi ahamiyati hamda mijozlarning sodiqligini shakllantirish  va  oshirish  usullari  tahlil  qilinadi.  Bozor  sharoitida  brend  sadoqati kompaniyalar  uchun  raqobat  ustunligini  ta’minlovchi  asosiy  omillardan  biridir. Mijozlarning  sodiqligini  oshirish  uchun  qanday  strategiyalar  qo‘llanishi  kerakligi, sifat, xizmat, aloqalar va bonus dasturlarining o‘rni haqida fikr yuritiladi. Maqolaning maqsadi — brend sadoqati tushunchasini oson va sodda shaklda tushuntirish va uni oshirishda amaliy yondashuvlarni ko‘rsatishdir.