MARKETING KOMPANIYALARINING SAMARADORLIGINI BAHOLASH - Axtamov Azizbek Azamatovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  marketing  faoliyatining  samaradorligini  baholashga doir  nazariy  va  amaliy  masalalar  ko‘rib  chiqiladi.  Asosiy  maqsad  sifatida kompaniyalarning marketing strategiyalarini tahlil qilish va baholashning muhimligi ta’kidlanadi.  Maqolada  samaradorlik  tushunchasi,  marketing  va  korxona maqsadlarining  bog‘liqligi  hamda  samaradorlikni  o‘lchash  usullari  yoritilgan. Shuningdek,  O‘zbekistondagi  kompaniyalar  misolida  brendlar  marketing samaradorligi reytingi tahlil qilinadi.