OILADA MA’NAVIY MUHIT YARATISH USULLARI - Yusupov Mashrab (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada oilada ma'naviy muhit yaratishning asosiy usullari yoritilgan.  Mehr-muhabbat  va  hurmat  asoslarini  mustahkamlash,  ma'naviy qadriyatlarni  o‘rgatish,  birgalikda  vaqt  o‘tkazish,  ochiq  muloqot  olib  borish, ijobiy namuna  ko‘rsatish  va  bag‘rikenglikni  rivojlantirish  kabi  omillar  oilaviy  muhitni boyitishda  muhim  ekani  ta'kidlangan.  Maqola  oilaviy  tarbiya  jarayonida  ma'naviy muhitning  ahamiyati  va  uni  shakllantirishda  har  bir  oila  a'zosining  mas'uliyatiga alohida urg‘u beradi.