O`ZBEKISTON-FRANSIYA: TARIXAN TARKIB TOPGAN ALOQALAR - Qudratov Shuxrat Yodgorivich; Ravshanova Ruxshona O`tkir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  O`zbekiston  va  Fransiya  davlatlarining  tarixan tarkib  topgan  aloqalari,diplomatik  hamkorligi,  savdo-iqtisodiy  masalalardagi munosabatlari  hamda  madaniy  sohadagi  o`zaro  aloqalariga  va  uning  mazmuniga bag`ishlanadi.