YANGI TAHRIRDAGI KONSTITUTSIYADA “MIRANDA QOIDASI” INSTITUTINING MUSTAHKAMLANISHI - Sobirova Ruxshona Otabek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA   Mazkur maqolada yangi tahrirdagi O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasida “Miranda qoidasi” institutining mustahkamlanishi, uning mazmun-mohiyati, xalqaro huquqiy standartlar bilan uyg‘unligi, shuningdek, mazkur institutning fuqarolarning shaxsiy huquq va erkinliklarini ta’minlashdagi roli yoritilgan.