INKLYUZIV TAʼLIMNING JAMIYATDAGI OʻRNI - Nazarova Nigora Erdoshovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Siz  ushbu  maqolani  oʻqish  davomida  inklyuziv  taʼlim  haqida toʻliq  maʼlumot,  uning  ijobiy  va  salbiy  tomonlari,  kelajakda  bu  oʻqitish  metodi samarali boʻla oladimi va tajribalar haqida toʻliq maʼlumotga ega boʻlasiz.