TIBBIYOT SOHASIDA QO‘LLANILADIGAN TIBBIY APPARATLARGA TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH: ANGIOLOGIYA VA OFTALMOLOGIYA YO‘NALISHIDAGI QURILMALARNING ISHONCHLILIK DARAJASINI OSHIRISH MASALALARI - Nabiyev Axrorbek; Turg'unpo'latov Azimjon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  zamonaviy  tibbiyotda  keng  qo‘llanilayotgan angiologik va oftalmologik tibbiy asbob-uskunalarning uzluksiz va ishonchli ishlashini ta’minlovchi  texnik  xizmat  ko‘rsatish  tizimini  loyihalash  masalalari  yoritilgan. Qurilmalarning funksional barqarorligini saqlab qolish, aniqlik darajasini oshirish va ekspluatatsiya  muddati  davomida  xavfsiz  ishlashini  ta’minlash  uchun  xizmat ko‘rsatish  bosqichlari,  nazorat  mexanizmlari  va  raqamlashtirish  imkoniyatlari  tahlil qilingan.