ISLOMIY MURUVVAT VA SAXOVAT FAZILATI - Jumanov Sahobiddin (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  islomiy  axloq  doirasidagi  muruvvat (oliyjanoblik) va saxovat (sahiylik) tushunchalari, ularning Qur’oni karim va hadisdagi o‘rni,  shuningdek,  O‘zbekiston  jamiyatidagi  amaliy  ifodasi  yoritiladi.  Shuningdek, Shayx  Muhammad  Sodiq  Muhammad  Yusuf  hazratlarining  asarlari  asosida saxovatning shaxsiy va ijtimoiy ahamiyati ochib beriladi.