ISLOM VA OILA MUNOSABATLARI - Shermamatov Bahodir (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Islom  dinida  oila  muqaddasligi,  er-xotin o‘rtasidagi munosabatlar, farzand tarbiyasi, oilaviy baraka va murosa ruhidagi yashash tamoyillari yoritiladi. Shuningdek, Qur’on va Hadis asosida sog‘lom oilaning asosiy unsurlari tahlil qilinadi.