DIN VA IQTISODIYOT: ISLOMIY MOLIYA VA BANK TIZIMI - Mirzamurodov Javohir Ilhom o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Mazkur  maqolada  islomiy  moliya  tizimining  asosiy  tushunchalari,  foizsiz moliyaviy  xizmatlar  tamoyillari  va  O‘zbekiston  sharoitida  uning  tatbiq  etilishi yoritiladi.  Qur’oni  karim  va  Shayx  Muhammad  Sodiq  Muhammad  Yusuf hazratlarining  asarlari  asosida  islomiy  moliya  asoslari  va  halol  moliyaviy  faoliyat mezonlari  ko‘rib  chiqilgan.  Maqola,  shuningdek,  O‘zbekiston  Respublikasi  Moliya vazirligi, Markaziy bank va Musulmonlar idorasi tomonidan tasdiqlangan manbalar asosida tayyorlangan.