MUSTAQILLIK YILARIDA MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI KATTA GURUH YOSHIDAGI BOLALARDA VATAN TUYG’USI TUSHUNCHALARINI SHAKILLANTIRISHNING PEDOGOGIK HUSUSIYATLARI - San’atxon Toxirovna Razzoqova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  katta  guruh  yoshidagi bolalarda  Vatan  tuygʻusini  shakllantirishning  pedagogik  xususiyatlari  yoritilgan. Bolalarda milliy qadriyatlarni anglash, yurtga muhabbat uygʻotish va vatanparvarlik ruhida  tarbiyalash  metodlari  tahlil  qilingan.  Tadqiqot  davomida  pedagogik yondashuvlar, ta’lim metodlari va samarali mashgʻulotlar tahlil etilgan.