MAKTABGACHA TA'LIM MUASSASASI TARBIYALANUVCHILARINI VATANPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASH - O'rinboyeva Nodirabegim Ilyosjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tarbiyalanuvchilarini vatanga muhabbat tuyg’usini shakillantirish va bunda tarbiyachining bola hayotidagi o’rni  haqida  so’z  borgan.  Shu  bilaan  birga  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarining bolalarni  tarbiyalashda  ularni  vatanga  bo‘lgan  mehrini  oshirish  va  barkamol  shaxs bo’lib yetishishidagi muassasa ta’lim jarayonining o’rni va ahamiyati haqida gapirib o’tilgan.