TURISTLAR UCHUN MOLIYAVIY SAVODXONLIK: O‘ZBEKISTON VA BOSHQA DAVLATLAR O‘RTASIDAGI TAQQOSLANMA TAHLIL - URUNOV NUMANJON MO‘YDINOVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Moliyaviy  savodxonlik  turistlar  uchun  sayohat  davomida moliyaviy  resurslarini  samarali  boshqarish,  firibgarlikdan  qochish  va  valyuta almashinuvi, to‘lovlar va tejamkorlik bo‘yicha to‘g‘ri qarorlar qabul qilishda muhim ahamiyatga  ega.  Ushbu  maqola  O‘zbekiston  va  boshqa  davlatlarda  turistlar  uchun mavjud moliyaviy savodxonlik resurslarini taqqoslaydi, onlayn kurslar, mobil ilovalar, seminarlar va treninglarga e’tibor qaratadi.