VEB TEXNOLOGIYAGA ASOSLANGAN TASHKILOT INVENTARLARI AXBOROT TIZIMINI ISHLAB CHIQISH - Ko’palov Jahongir Palvannazir o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada zamonaviy tashkilotlar faoliyatida inventarlarni hisobga olish va  boshqarish  tizimlarining  ahamiyati,  mavjud  muammolar  va  ularni  veb-texnologiyalar orqali hal etish imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, axborot tizimini loyihalash  bosqichlari,  texnologik  asoslari  va  amaliy  qo‘llanilishi  bo‘yicha  tahliliy fikrlar bayon etilgan.