TIJORAT BANKLARIDA MOLIYAVIY HISOBOTLARNING DASTURIY TA’MINOTLAR ASOSIDA TAHLILI: “O‘ZMILLIYBANK” AJ MISOLIDA - Ibodullayev Xasan G‘aybullayevich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada tijorat banklarining moliyaviy hisobotlarini yuritish jarayonida qo‘llaniladigan  dasturiy  ta’minotlar  o‘rganiladi.  Xususan,  AJ  “O‘zmilliybank” misolida moliyaviy axborot tizimlari tahlil qilinib, mavjud muammolar va ularni hal qilish  yo‘llari  ko‘rib  chiqiladi.  Maqolada  dasturiy  vositalarning  bank  faoliyatidagi ahamiyati, avtomatlashtirish darajasi va axborot xavfsizligi masalalari yoritilgan.