MAKTABLARDA PEDAGOGIK JAMOADA PSIXOLOGIK IQLIMNI SHAKLLANTIRISHNING SAMARALI USULLARI - Xoʻjayeva Dilorom Otanazarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA  Jamoani  ijtimoiy-psixologik  muhiti  -  guruhning  eng  ajralmas  psixologik xarakteristikasidir, bu guruhning birgalikdagi hamkorlikdagi faoliyati bilan bevosita bog‘liq bo‘lgan alohida ob’ektlarni (hodisalarni, jarayonlarni) aks ettirishning o‘ziga xos xususiyatlari bilan bog‘liq ijtimoiy jarayondir.