O’QUVCHILAR QOBILIYATI VA ISTE’DODINI RIVOJLANTIRISH. - Abduvohidov Abbos Narzullayevich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya: O’quvchilar qobiliyatini rivojlantirish  , o’quvchilarni  iste’dodini bilish usullari , har bir yosh davrini o’ziga xos holatlari va o’quvchilar bilan to’g’ri munosabat o’rnatish mudrab yotgan layoqatni yuzaga chiqarish.