TA’LIM MUASSASASIDA PSIXOLOGIK XIZMATNING AXAMIYATI - Nurjanova Gulzira Sherxanovna,; Narbayeva Dilnoza Jumabayevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Ta’lim  muassasasida  psixologik  xizmat ko`rsatish  predmeti,  maqsadi  va  vazifalari  yoritib  berilgan.  Shuningdek,  Ta’lim muassasasida psixologik xizmat ko`rsatishning mamlakatimizdagi o`rni aks ettirilgan.