SHAXSDA EMOTSIONAL ZO’RIQISHLARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Xo'jayeva Musharraf Rahimberdiyevna; Jumanova Ro'za Ozodboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  shaxsdagi  emotsional  zo’riqishlarni  bartaraf  etishning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida so’z boradi .