KASB VA YOSHLAR - Davlatova Nodira Abduqayum qizi; Xidiraliyeva Zamira Botiraliyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Zamonaviy  bilim  olish  hamda  mehnat  bozorida  talab  yuqori bo‘lgan  kasb-hunar  egallash  istagida  bo‘lgan  yoshlarning  ta’lim  olishi  uchun  keng imkoniyatlar yaratish, ulg‘ayib kelayotgan yosh avlodning intellektual hamda kasbiy mahoratini rivojlantirishga bo‘lgan intilishlarini rag‘batlantirish va qo‘llab-quvvatlash, va sharoit yaratib berish asosiy vazifalardan birdir.