O'QUVCHILAR KAMOL TOPISHI HAMDA JAMIYATGA KERAKLI SHAXS BOʻLIB YETISHISHIGA TURTKI BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Karimova Xurshida Yusupboyevna; Jumaniyazova Indira Shavkatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA O‘quvchi  yoshlarga  nazariy-amaliy  bilimlarni  berish,  ularda  ijtimoiy  faollik ko‘nikma va malakalarini hosil qilish pedagogika nazariyasi va amaliyoti uchun ham o‘ziga xos ahamiyatga ega ekanligi bilan dolzarblik kasb etadi.