MAKTAB O’QUVCHILARIDA MUTOLAA MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Abdulxasanova Xilola Xolmatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kitob - axborotlarni, g’oya, obraz va bilimlarni saqlash hamda tarqatish  vositasi,  bilimlar  targ’iboti  va  tarbiya  qurolidir.  Xalqaro  statistikada YUNESKO tavsiyasiga ko’ra, hajmi 48 sahifadan kam bo’lmagan, taboqlab tikilgan nodavriy nashrlarni, shartli ravishda kitob deyish qadul qilingan.